En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve karmaşık bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Siz bile beyit dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine mevzi kazandırmak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge ruhlulık katarken hem bile vadiın aydınlanmasını sağlamlayarak yoğun renk kullanımı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde istismar etmek kolaylaşıyor. 

Gri boya mekân dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız var ise bu renk paleti size yardımcı mümkün! Dilerseniz zerrinnın tarafı sıra gökçe kabilinden renklere bile mahal verip alanın cıvıl cıvıllığını artırabilirsiniz.

Yoğun tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin dâhilin ideal bir yöntem. Antrasit gri maskülen berenarı da üzüntü ve kararlı bir tarz oluşturur. Bu rengi örtüsüz renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda okşayıcı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Erinçli mekan tasarlamak isteyenler dâhilin saf malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da sükûnet mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda antipatik bir hüküm yaratacağı unutulmamalıdır.

Doğayı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, kategorik gri ile birleştiğinde dikkat çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai adına daha yoğun gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert dar dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar istikrar odası veya denk odası kabil temel mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve vesair dekoratif unsurlarla kolaylıkla geçim katkısızlar.

Zirda Marshall antrasit antrasit duvar boyas grilerini kodları ile müşterek verdik. “Daha detaylı görmek yürekin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. özge renklerle kolaylıkla akort sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler peyda etmek ciğerin bile uygundur.

Sakin, rahat ve dinlendiren iç mekanları peyda etmek derunin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları saf ve örgensel bir tarz oluşturacağından, antrasitle beraberinde kolaylıkla kullanılabilir.

Yoğun grinin anif tesirini yumuşçekmek dâhilin yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla sprey boya elan okşayıcı geçişli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız konusunda size yardımcı olabilir.

Modern ve minimal dekorasyon tarzının elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif yeğleme edilmese bile cihan genelinde sıkça yeğleme edilen duvar rengi tonları arasında taraf almaktadır.

Zirdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile vesair tarafta canlı ve henüz hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Minimalist bir güzel duyu havası evetşatan kilitsiz küreksiz gir rengi antrasit gri dekorasyon var olan renklerle bile kolayca akort gösterebiliyor.

Report this wiki page